Huisartsenspoedpost Alkmaar

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Laden

Laden

Levensbedreigende situatie? Bel altijd 112

Over ons

De huisartsenspoedpost Alkmaar e.o. verleent de spoedeisende huisartsengeneeskundige zorg buiten kantooruren en opereert in een werkgebied van ca. 253.000 inwoners en omvat het verzorgingsgebied Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Schermer, Bergen, De Egmonden, Heiloo en Limmen.

De huisartsenspoedpost is er voor spoedeisende huisartsenzorg tijdens avond, nacht, weekenden en op feestdagen. Uw huisarts werkt in de eigen praktijk op werkdagen van 08.00 tot 17.00 uur. Als u buiten deze tijden met spoed hulp van een huisarts nodig heeft, belt u met de huisartsenspoedpost. Met spoed betekent dat de hulp van de huisarts niet kan wachten tot de eerstvolgende werkdag van uw eigen huisarts. U kunt niet zonder afspraak op eigen initiatief naar de huisartsenspoedpost komen. U dient altijd eerst telefonisch contact op te nemen.

Het telefoonnummer is: (072) 518 06 18.

Heeft u een teksttelefoon en spoedeisende hulp nodig, dan belt u alarmnummer 0800-8112 of meldt u zich bij de receptie van de huisartsenspoedpost zonder vooraankondiging.

Huisartsenspoedpost Alkmaar is een onderdeel van De HONK (Huisartsen Organisatie Noord Kennemerland). De kernactiviteit van HONK is het ontzorgen van zorgprofessionals. Wij zijn een brede eerstelijnsorganisatie die zorgprofessionals faciliteert in de eerstelijnszorg en specifiek huisartsenzorg bij het leveren van passende zorg. Onder passende zorg verstaan wij; persoonsgericht, hoogwaardig kwalitatieve en laagdrempelige zorg aan de patiënt op het juiste moment door de juiste zorgprofessional. Zie voor meer informatie onze website: HONK, samenwerkende huisartsen | HONK